Produk Hilangkan Jeragat Berkesan Seawal 1 Minggu Selamat Tidak Menghakiskan Kulit

Masalah utama mencari produk menghapuskan Jeragat pada kulit wajah adalah yang betul-betul berkesan dan selamat digunakan. Ramai yang mengelak daripada menggunakan produk yang mempunyai bahan kimia terlarang, umum kita sudah ketahui kesannya akan semakin parah pada kesihatan diri. Bahan kimia yang aktif akan menyebabkan kulit wajah mengelupas dan kemudiannya makin tebal jeragat muncul, ini bukannya merawat.

Sekarang dah tak payah risau dengan masalah Jeragat, dah ada produk Selamat dan berkesan merawat sekali gus kulit makin cantik. Habiskan Baca artikel ini supaya anda tidak terlepas nak memiliki Produk Hilangkan Jeragat Dengan Selamat Tanpa Menghakiskan Kulit.

 

Penjagaan Wajah Dengan menggunakan Youth Shaklee

Sebelum YOUTH skin care dipasarkan, kajian selama 8 tahun telah dilakukan. Setelah dapat hasil yang terbaik barulah dipasarkan. Selain itu pihak shaklee Malaysia juga telah memilih beberapa orang untuk mengamalkan youth, rata-rata mendapat feedback positif dalam kurang dari satu bulan.

Istimewa lagi mengenai YOUTH ialah 100% vege. diahasilakn dari tumbuh tumbuhan yang pemium! Walaupun semulajadi hasilnya menajubkan. Youth Skin Care adalah penjagaan wajah dari luaran yang mengandungi vitamin. kulit di jaga rapi dan di rawat.

Set penjagaan kulit yang mudah dan ringkas untuk membantu menyingkirkan sel kulit mati, menghidrat, melindungi dan menyuburkan kulit anda untuk mengekalkan keremajaan.

Youth Terdiri daripada:

1. Perbersih wajah – LUMINOUS GEL OIL CLEANSER

3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci.

2. Toner – PERFECTING SKIN TONER

Bebaskan kulit anda dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran, kulit lebih cerah dan berseri. Lakukan lebih daripada biasa untuk membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi bersama dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.

3. Serum – YOUTH ACTIVATING SERUM

Youth Activating Serum mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel yang kritikal. Terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex, ia menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel.

4. Pelembab – AGE DEFENSE MOISTURIZER – SPF 50

Perlindungan untuk kulit anda adalah lebih daripada hanya melindunginya daripada sinaran matahari. Lindungi kulit anda lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan Botani bernutrien melembapkan kulit anda dan menambahbaikkan penampilan kulit anda secara menyeluruh.

5. KRIM MALAM – ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – LIGHT

Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit anda semasa anda tidur. Campuran botanikal khas kami membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.

5.  RADIANCE C + E

Mangandungi 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah, dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.

Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

BACA : Bahan-bahan Terbaik yang digunakan dalam Youth

Testimonial Youth Shaklee

Bagaimana nak dapatkan Youth

Jangan bazirkan masa anda untuk bertangguh untuk memiliki Skin Care Youth ini, kerana telah terbukti berkesan untuk masalah jeragat anada. Hanya selangkah sahaja lagi untuk mendapatkan secara pembelian Online:

Jika pembelian Online tidak dapat dilakukan Sebarang pertanyaan boleh segera klik No telefon untuk terus ke Applikasi WhatsApp saya

Fuzy Idris 017-4009734

Untuk mendapat keistimewaan harga ahli yang lebih JIMAT  klik Daftar sekarang:

SHAKLEE ID : 1028182

Follow saya di FACEBOOK: FUZIAH IDRIS

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge