Daftar Ahli Shaklee RM75 Dapat Pulangan Yang Tidak Masuk Akal!

Daftar Ahli Shaklee RM75 Dapat Pulangan Yang Tidak Masuk Akal! Percaya atau tidak bisnes Shaklee mampu memberi pulangan lebih dari segi kewangan. Jika dulu saya hanya mencari bisnes untuk menyara keluarga, tetapi shaklee bagi lebih daripada itu.

Pertama sekali sudah tentu ilmu tentang kesihatan, Shaklee mengadakan kelas mengenai kesihatan secara percuma setiap bulan kepada ahli shaklee di seluruh Malaysia. Jika Kelas berbayar (bukan anjuran shaklee) sudah tentu lebih dari harga mendaftar ahli shaklee untuk satu sesi sahaja.

Selamat, Terbukti dan Berkesan

Shaklee sentiasa memastikan produk yang dipasarkan adalah Selamat, terbukti dan Berkesan. Di Shaklee, kami percaya bahawa alam semula jadi mengandungi 1001 rahsia untuk kehidupan yang lebih lama, sihat dan produktif.

Kisah shaklee bermula hampir 60 tahun yang lalu apabila Dr. Forrest C. Shaklee, dengan falsafah kehidupannya Living in Harmony with Nature® telah mencetuskan gerakan yang berterusan untuk membantu ke arah kehidupan yang lebih bahagia dan lebih sihat.

  • Shaklee menguji setiap bahan baharu untuk mengesan lebih 350 bahan cemar berbahaya.

  • Shaklee menjalankan lebih 100,000 ujian kualiti setiap tahun bagi menjamin ketulenan tertinggi sebolehnya.

  • Shaklee telah melaburkan lebih $250 juta dalam ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan.

Artikel BerkaitanBisnes Modal Kecil Bawah RM100 Pulangan Lumayan

Menjana Pendapatan Dan Insentive Yang Disediakan Oleh Shaklee

Dengan berkongsi produk yang diyakini selamat dengan rakan-rakan kita boleh membina empayar sendiri. Shaklee menawarkan peluang kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk menjana pendapatan secara sampingan atau sepenuh masa dengan berkongsi produk Shaklee.

Sehingga hari ini, Shaklee telah membayar komisen bernilai lebih $6.7 bilion kepada para Pengedar shaklee, dan Saya sebagai Pengedar sah shaklee menjemput anda untuk mengecapi manfaat memiliki perniagaan Shaklee anda sendiri.

3 C dalam Shaklee semua ahlinya boleh mengecapinya. Apa 3C shaklee?

C yang pertama Cash:

Ada 2 keuntungan iaitu dari keuntungan jualan serta shaklee bayar “gaji” setiap bulan – Seronok sangat boleh dapat terus duit tunai dari hasil jualan dan bonus setiap bulan, bonus shaklee pula “pay to infinity” unlimited tau. Tidak ada sekatan banyak mana usaha banyak jugalah bonus.

 

C yang kedua Convention:

Percutian 5 bintang ditaja sepenuhnya sama ada regional atau international. – Setiap tahun, bagi mereka yang layak shaklee akan reward. percutian yang di taja sepenuhnya oleh pihak company, tiket pernerbangan, hotel dan makanan sepanjang trip. Best sangat layanan tiptop!

C yang ketiga Car Bonus:

Subsidi bonus kereta dibayar setiap bulan seumur hidup – Shaklee tak Bagi kereta, tapi bagi duit secara tunai setiap bulan, tak semestinya kena beli kereta, ikut sukalah nak guna untuk apa pun. Subsidi ini dapat seumur hidup. Bayangkan seumur hidup dapat, Nak beli berapa buah kereta terpulang, nak beli tanah atau rumah ikut suka, pihak shaklee tidak menghadkan hanya untuk kereta.

Ketiga – tiga insentif yang diberikan oleh pihak shaklee saya telah dapat. Dengan bisnes Shaklee kini saya berani berimpian besar.

Bagaimana Nak Jadi Ahli Shaklee?

Shaklee menawarkan Dua Cara untuk menjadi ahli shaklee.

Cara Pertama dengan pembayaran RM75 untuk pendaftaran dan anda akan dapat sebuah Kit yang terdapat beberapa buah buku mengenai syarikat dan produk shaklee.

Cara Kedua Dengan Pembelian Produk Shaklee Sebanyak +/-RM700

Jika Anda ingin membina perniagaan, saya yakin Shaklee adalah bisnes yang tepat. Shaklee menyediakan produk yang selamat dan shaklee juga menyediakan sistem yang mudah untuk anda. Jadi tunggu apa lagi, cepat hubungi saya.

Fuzy Idris 017-4009734

Untuk mendapat keistimewaan menyertai team saya,  klik Daftar sekarang:

SHAKLEE ID : 1028182

Follow saya di FACEBOOK: FUZIAH IDRIS

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge