Bisnes Modal Kecil Bawah RM100 Pulangan Lumayan

Zaman sekarang ni dah banyak teknik pemasaran dan peluang bisnes yang kita boleh buat untuk menjana pendapatan. Sama ada pendapatan sampingan atau fulltime bisnes. Paling Best tak perku nak pening kepala nak hasilkan produk sendiri.

Mesti ramai yang nak mula bisnes tapi tak tahu macam mana kan? sama macam saya dulu. OK! saya kongsikan bagaimana saya terjebak dengan Bisnes Modal Kecil Bawah RM100 Pulangan Lumayan.

Saya mulakan Business Shaklee dengan pendaftaran ahli RM75, bulan pertama saya dah dapat 3 kali ganda modal. Jadi bulan seterusnya saya hanya teruskan bisnes dengan mendapat keuntungan. Sudah 5 tahun saya berkecimpung dalam bisnes ini. Setiap bulan keuntungan yang saya peroleh 4 angka. Jadi saya berani Jamin bisnes ini sangat rendah serendah rendahnya risiko kerugian!

Selain itu pelbagai insentif lain disediakan, iaitu 3C:

C yang pertama Cash:

Ada 2 keuntungan iaitu dari keuntungan jualan serta shaklee bayar “gaji” setiap bulan – Seronok sangat boleh dapat terus duit tunai dari hasil jualan dan bonus setiap bulan, bonus shaklee pula “pay to infinity” unlimited tau. Tidak ada sekatan banyak mana usaha banyak jugalah bonus.

 

C yang kedua Convention:

Percutian 5 bintang ditaja sepenuhnya sama ada regional atau international. – Setiap tahun, bagi mereka yang layak shaklee akan reward. percutian yang di taja sepenuhnya oleh pihak company, tiket pernerbangan, hotel dan makanan sepanjang trip. Best sangat layanan tiptop!

C yang ketiga Car Bonus:

Subsidi bonus kereta dibayar setiap bulan seumur hidup – Shaklee tak Bagi kereta, tapi bagi duit secara tunai setiap bulan, tak semestinya kena beli kereta, ikut sukalah nak guna untuk apa pun. Subsidi ini dapat seumur hidup. Bayangkan seumur hidup dapat, Nak beli berapa buah kereta terpulang, nak beli tanah atau rumah ikut suka, pihak shaklee tidak menghadkan hanya untuk kereta.

Ketiga – tiga insentif yang diberikan oleh pihak shaklee saya telah dapat. Dengan bisnes Shaklee kini saya berani berimpian besar.

Bisnes Yang Adil dan Patuh Syariah

Saya bertambah yakin dengan Shaklee apabila mengetahui tentang sistem yang adil. Walaupun Shaklee memasarkan produk dengan cara MLM (multi-level-marketing) tetapi tidak seperti yang saya sangkakan.

Sistem Shaklee berdasarkan siapa usaha lebih dapat lebih. Iaitu Downline boleh dapat Bonus lebih dari upline dan Downline juga boleh dapat rank lebih tinggi dari upline. Sebab itulah Shaklee bisnes yang patuh syariah.

Bisnes bermentor

Upline adalah mentor untuk memberi tunjuk ajar bisnes shaklee. Best sangat bisnes ini kerana kita di pantau dan diajar oleh mentor yang berpengalaman. Jadi tidaklah terkulat-kulat dan menangis dibucu katil jika ada masalah. Saya adalah mentor anda.

Bisnes yang Flexible

flexible, dimana anda tidak perlu menjaga kedai fizikal. kedai hanya dialam maya. kita boleh uruskan bisnes dimana sahaja kita berada. Sampaikan sebelum masuk Labour room pun sempat pos produk kepada customer.

Pos pula kita hanya buat pesanan dari web shaklee dan segala urusan packing sehinggalah customer terima barang diuruskan oleh pihak shaklee. Mudah je kan, sehiggalah bisnes ini menjadi pilihan surirumah, pelajar dan mereka yang sangat sibuk dengan tugasan hakiki.

Shaklee Dijamin Selamat Terbukti Dan Berkesan

Selamat

Produk yang selamat datangnya daripada bahan-bahan yang berkualiti, dan itulah yang kami gunakan. Keselamatan mutlak amat penting di Shaklee, dan kami tegaskan bahawa standard kami tiada tandingan.

Bahan-bahan untuk produk kami dipilih secara teliti untuk memenuhi standard prestasi dan penyaringan yang tinggi. Malah, standard ketulenan kami adalah antara yang paling ketat dalam industri nutrisi dan pemakanan berkhasiat untuk memberi jaminan bahawa semua produk kami adalah selamat.

Apabila anda fikirkan “Shaklee”, fikirkan “Tulen”.

Terbukti

Para saintis kami sentiasa mencari bahan dan ramuan yang tulen dan mujarab dari alam semula jadi, semakan terbitan saintifik dan melakukan kajian mereka sendiri untuk mengesahkan keberkesanan dan kemujarabannya.

LEBIH 100 PEMBENTANGAN DAN KERTAS SAINTIFIK DITERBITKAN

Produk kami disokong oleh lebih daripada 100 pembentangan dan kertas saintifik yang diterbitkan, yang membuktikan bahawa ia membawa perubahan kepada kesihatan anda. Salah satu ujian ini ialah Kajian Penanda Aras, yang menunjukkan bahawa orang yang mengambil suplemen Shaklee memiliki kesihatan yang jauh lebih baik berbanding mereka yang mengambil satu multivitamin atau tiada suplemen sama sekali.

Berkesan

Kajian Suplemen Pemakanan Shaklee, Satu Kajian Penanda Aras (Landmark Study)

Kajian Suplemen Pemakanan Shaklee adalah kajian perintis mengenai pengguna suplemen pemakanan jangka panjang yang menunjukkan bahawa mereka yang mengambil suplemen Shaklee memiliki kesihatan yang jauh lebih baik, berbanding mereka yang mengambil multivitamin jenama lain atau tiada multivitamin sama sekali.

Kajian Suplemen Pemakanan Shaklee [Shaklee Dietary Supplement Study] adalah kajian bebas oleh University of California, Berkeley, ke atas corak penggunaan, status kesihatan dan nutrisi pengguna jangka panjang pelbagai suplemen pemakanan. Kajian rentas-silang ini telah diterbitkan dalam Nutritional Journal, jurnal saintifik ulasan-sejawat atas talian pada Oktober 24, 2007.
http://www.nutritionj.com/content/6/1/30

Jika Anda ingin membina perniagaan, saya yakin Shaklee adalah bisnes yang tepat. Shaklee menyediakan produk yang selamat dan shaklee juga menyediakan sistem yang mudah untuk anda. Jadi tunggu apa lagi, cepat hubungi saya.

Fuzy Idris 017-4009734

Untuk mendapat keistimewaan menyertai team saya,  klik Daftar sekarang:

SHAKLEE ID : 1028182

Follow saya di FACEBOOK: FUZIAH IDRIS

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge